På Slottet spiser vi alle de store måltider sammen; morgenmad, frokost og aftensmad. Vi spiser sammen i kontaktgrupperne og til frokost spiser kontaktlærerne sammen med deres elever hver dag. Vores kokke og øvrige køkkenpersonale møder dagligt vores elever med glæde og sætter en ære i, at elever og personale får serveret en varieret og velsmagende kost med kærlighed. Måltiderne i spisesalen er et af de vigtigste daglige ritualer hvor vi kommer hinanden ved og nyder mad og samvær.
Vi prioriterer at spise bæredygtigt og sundt
Vi prioriterer at spise bæredygtigt og sundt. Vi har ugentligt en vegetardag og en fiskedag og fredag består frokosten altid af de råvarer vi har tilbage, så mindst muligt går til spilde. Maden tilberedes så vitaminer og mineraler bevares og vi prioriterer at der er friske grønsager og salater til frokosten i en varieret sammensætning. Vi bager meget af vores brød selv og ugentligt hjælper elever til i køkkenet med tilberedning, servering og oprydning. Mellem måltiderne serverer vi 3 mellemmåltider, formiddag, eftermiddag og aften. Her serveres frisk frugt og boller.